Uw woning in Utrecht splitsen?

Uw pand in Utrecht kadastraal splitsen en verkopen.


Wij zijn zeer ervaren in het splitsen van panden in Utrecht. Op de volgende pagina's: 'Hoe splits ik een boven- en benedenwoning' en 'Hoe splits ik een pand in appartementen of kamers' wordt uitgebreid uitgelegd wat er bij komt kijken om een pand in Utrecht te splitsen.

Boven- en beneden woning splitsen.


Bezit u een woning in Utrecht die geschikt is om te splitsen? Koop Mijn Pand in Utrecht helpt u verder. Zoals u kunt lezen is het niet altijd even eenvoudig om een woning bouwkundig en kadastraal te splitsen. Uw pand moet zo verbouwd worden dat deze aan vele eisen voldoet, het verkrijgen van de juiste vergunningen vereist de nodige specifieke kennis en de kosten vallen vaak tegen.

Het splitsen uitbesteden.


Wij kunnen uw ongesplitste pand kopen en verzorgen vervolgens de splitsing. Wilt u een deel van uw pand na de splitsing graag zelf behouden? Dat kan. Na het uitvoeren van de splitsing wordt het deel dat u wilt behouden tegen een vooraf vastgesteld bedrag aan u teruggeleverd. Op deze wijze verkoopt u (een deel van) uw pand voor de juiste waarde en hoeft u niet zelf het risicovolle en tijdrovende splitsingstraject uit te voeren.

Meer informatie over woningsplitsing?


Wij zijn zeer ervaren in splitsen van panden. In de afgelopen jaren zijn door ons vele beneden- en bovenwoningen in Utrecht succesvol gesplitst en in delen verkocht. Vaak door een pand in z'n geheel te kopen, de splitsing professioneel uit te voeren en daarna een deel van het pand weer terug te leveren aan de eigenaar. Bied uw pand aan of bel ons op: ☎ 030-737 01 82.

Wij zijn u graag van dienst.
Yuri Besouw
Patrick Zuidema

Pand Utrecht kadastraal splitsen en in delen verkopen - KoopMijnPandInUtrecht.nlUtrechtshuys / Stadsheeren BV

Maliestraat 7
3581 SH Utrecht
(030) 737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nl

Contactpersonen

Yuri Besouw
Patrick Zuidema