Uw woning in Utrecht splitsen?

Uw pand in Utrecht kadastraal splitsen en verkopen.


Wij zijn zeer ervaren in het splitsen van panden in Utrecht. Op de volgende pagina's: 'Hoe splits ik een boven- en benedenwoning' en 'Hoe splits ik een pand in appartementen of kamers' wordt uitgebreid uitgelegd wat er bij komt kijken om een pand in Utrecht te splitsen.

Boven- en beneden woning splitsen.


Bezit u een woning in Utrecht die geschikt is om te splitsen? Koop Mijn Pand in Utrecht helpt u verder. Zoals u kunt lezen is het niet altijd even eenvoudig om een woning bouwkundig en kadastraal te splitsen. Uw pand moet zo verbouwd worden dat deze aan vele eisen voldoet, het verkrijgen van de juiste vergunningen vereist de nodige specifieke kennis en de kosten vallen vaak tegen.

Het splitsen uitbesteden.


Wij kunnen uw ongesplitste pand kopen en verzorgen vervolgens de splitsing. Wilt u een deel van uw pand na de splitsing graag zelf behouden? Dat kan. Na het uitvoeren van de splitsing wordt het deel dat u wilt behouden tegen een vooraf vastgesteld bedrag aan u teruggeleverd. Op deze wijze verkoopt u (een deel van) uw pand voor de juiste waarde en hoeft u niet zelf het risicovolle en tijdrovende splitsingstraject uit te voeren.

Meer informatie over woningsplitsing?


Wij zijn zeer ervaren in splitsen van panden. In de afgelopen jaren zijn door ons vele beneden- en bovenwoningen in Utrecht succesvol gesplitst en in delen verkocht. Vaak door een pand in z'n geheel te kopen, de splitsing professioneel uit te voeren en daarna een deel van het pand weer terug te leveren aan de eigenaar. Bied uw pand aan of bel ons op: ☎ 030-737 01 82.

Wij zijn u graag van dienst.
Yuri Besouw
Marieke Schut
Patrick Zuidema

Pand Utrecht kadastraal splitsen en in delen verkopen - KoopMijnPandInUtrecht.nlOver KOOP MIJN PAND IN UTRECHT

Verkoop uw huis in Utrecht of omgeving

We kopen huizen van particulieren, bedrijven, stichtingen en beleggers. Verkopers kunnen spoedig, zorgeloos en voor een reëel bedrag hun pand aan ons verkopen zonder dat ze daarvoor een makelaar in hoeven te schakelen.

In gezamenlijk overleg met u als verkoper wordt de juiste verkoopprijs bepaald. Hierbij wordt door ons op transparante wijze (klik voor uitleg) voorgerekend wat haalbaar is.

Aankoop van elk type vastgoed

Met een eigen architect zorgen wij bij al onze panden als dat nodig is voor eigen rekening voor een goed plan, de juiste vergunningen en een verbouwing.

De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen. Ook eventuele onvolkomenheden in de verhuursituatie worden professioneel opgelost.

Vastgoedproblemen oplossen

We zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vastgoed in Utrecht. In feite kunnen we elk denkbaar probleem op het gebied van vergunningen, verhuursituaties, achterstallig onderhoud, kadastrale splitsing of herbestemming oplossen.

We bekijken met u samen de situatie, kopen uw pand en nemen daarna de tijd om met ons team alles in orde te maken en een toekomstbestendige nieuwe situatie te creëren.

Koop Mijn Pand in Utrecht koopt ..

in Utrecht stad, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven:

* Eengezinswoningen
* Boven- en benedenwoningen
* Appartementen
* Studentenhuizen
* Verhuurde woningen
* Leegstaande panden
* Huizen die gesplitst kunnen worden
* Monumentale panden
* Kantoorpanden
* Bedrijfspanden
* Schoolgebouwen
* Winkelpanden
* Panden met achterstallig onderhoud
* Panden met aanschrijving gemeente
* Panden zonder VVE
* Panden zonder (verhuur)vergunning
* Panden met asbest
* Panden met vervuiling of verontreiniging

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst. Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiële instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen.

Zorgeloos en snel uw pand verkopen

Wanneer u een pand aan ons verkoopt is de overeenkomst in de meeste gevallen zonder voorbehoud van financiering. De overdracht kan vaak snel gerealiseerd worden. U heeft gelijk zekerheid. Wij nemen uw risico's over. U wordt gevrijwaard voor aansprakelijkheid voor eventuele gebreken achteraf.

Passie voor Utrecht en omgeving

Koop Mijn Pand in Utrecht heeft passie voor vastgoed in Utrecht en omgeving. In de afgelopen 15 jaar hebben we vele panden panden gerenoveerd, gerestaureerd en getransformeerd. Wij zijn bij elk pand steeds weer trots om iets moois aan huurders, nieuwe eigenaren en .. aan de stad terug te mogen geven.
Utrechtshuys / Stadsheeren BV

Maliestraat 7
3581 SH Utrecht
(030) 737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nl

Contactpersonen

Yuri Besouw
Marieke Schut
Patrick Zuidema

Bod op uw pand

TIP ONS: € 1000 TIPGELD
SITEMAP

MyLoftBox | Slim inbouw micro appartement | Geschikt voor transformatie naar woonruimte | Ontwikkeld door Yur Besouw van Stadsheeren BV


Koopmijnpandinutrecht.nl | Facebook     Yuri Besouw | Vastgoedspecialist | Vastgoedinkoop | Utrecht e.o. | Linkedin     FINANCIERING-REGELEN | Het grootste advieskantoor in vastgoedhypotheken