Wij kopen huizen in Utrecht-stad, Leidsche Rijn, Maarssen, De Bilt en Bilthoven.

Uw pand aan ons verkopen | Hoe werkt het?

Bij aankoop van uw pand in Utrecht of omgeving bepalen wij samen met u de juiste verkoopprijs. Het eerste uitgangspunt is het bepalen van de marktwaarde wanneer het pand in perfecte staat en vrij van enige problemen zou zijn. Hierbij worden vergelijkbare panden die onlangs verkocht zijn als referentie genomen. Deze gegevens zijn openbaar beschikbaar op Funda en bij het kadaster.
Samen uw verkoopprijs berekenen.
Wij rekenen samen met u door welke kosten er naar verwachting zijn om de hoogst haalbare verkoopwaarde te realiseren. Dat zijn meestal:

 • Stichtingskosten
  Om te kunnen bouwen, renoveren of restaureren zijn vergunningen nodig. Vergunningen moeten aangevraagd worden, het pand moet ingetekend worden en er moet door een architect een bestek en constructieberekening gemaakt worden. Voor het verkrijgen van de bouwvergunning moeten leges betaald worden. Overige stichtingskosten zijn o.a. rente, rapportagekosten, keuringen en de bewerkingstijd die het onze medewerkers kost om het gehele proces te begeleiden.

 • Bouwkosten
  Kosten voor bouw, renovatie of restauratie. Uit te voeren door een professionele aannemer.

 • Risico opslag
  Reservering voor onvermijdelijke tegenvallers o.g.v. vergunningen, bouwkosten of verkoopopbrengst. Te denken vakt aan het vewijderen van asbest, benodigde aanpassingen aan funderingen, oplossen van ongewenste verhuursituaties, vertraging bij het verkrijgen van vergunningen of het uitlopen van de tijdsplanning bij de werkzaamheden van de aannemer die ingeschakeld wordt.

 • Winst
  Samen met u als verkoper wordt bepaald welke risico opslag en welk bedrag aan winst voor ons als organisatie reëel is.

Uw verkoopprijs komt tot stand door samen met u de volgende berekening te maken:

Haalbare verkooopprijs na verbouwing -/- Bovenstaande kosten = Uw verkoopprijs.
Een transparant verkoopproces is belangrijk
Wij vinden het belangrijk dat ons inkoopproces transparant is. Door samen met u als verkoper de calculatie te maken ziet u de onderliggende referenties en bent u betrokken bij de wijze waarop uw verkoopprijs tot stand is gekomen.

Dat geeft u naar ons idee de mogelijkheid om weloverwogen de beslissing te maken uw pand aan ons te verkopen. In uw afweging kunt u meenemen dat u bij verkoop aan Koop Mijn Pand direct zekerheid heeft en niet aansprakelijk gesteld wordt voor verborgen gebreken.

Voor meer informatie, nadere afstemming of het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met: ☎ 030-737 01 82.

Yuri Besouw, Marieke Schut, Patrick Zuidema
Koop Mijn Pand in Utrecht.
Wilt u uw pand op korte termijn verkopen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op.

Uw gegevens


Vul deze controlecode hieronder in


* Verplichte velden

 • Wij nemen direct contact met u op

Wat doen wij voor u?

Bij ontvangst van uw aanvraag:

 • Direct contact met u opnemen
 • De mogelijkheden doornemen

Als u wilt verkopen:

 • Uw pand bezichtigen
 • Samen verkoopprijs vaststellen
 • Uw pand aankopen

Uw voordelen:

 • Goed advies
 • Zorgeloos verkopen
 • Direct zekerheid
 • Vrijwaring aansprakelijkheid

Maandelijks kopen wij woningen, studentenhuizen, kantoren, winkelpanden en bedrijfspanden in Utrecht en omgeving. Wij zijn u graag van dienst.

 (030) 737 01 82

Over KOOP MIJN PAND IN UTRECHT

Verkoop uw huis in Utrecht of omgeving

We kopen huizen van particulieren, bedrijven, stichtingen en beleggers. Verkopers kunnen spoedig, zorgeloos en voor een reëel bedrag hun pand aan ons verkopen zonder dat ze daarvoor een makelaar in hoeven te schakelen.

In gezamenlijk overleg met u als verkoper wordt de juiste verkoopprijs bepaald. Hierbij wordt door ons op transparante wijze (klik voor uitleg) voorgerekend wat haalbaar is.

Aankoop van elk type vastgoed

Met een eigen architect zorgen wij bij al onze panden als dat nodig is voor eigen rekening voor een goed plan, de juiste vergunningen en een verbouwing.

De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen. Ook eventuele onvolkomenheden in de verhuursituatie worden professioneel opgelost.

Vastgoedproblemen oplossen

We zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vastgoed in Utrecht. In feite kunnen we elk denkbaar probleem op het gebied van vergunningen, verhuursituaties, achterstallig onderhoud, kadastrale splitsing of herbestemming oplossen.

We bekijken met u samen de situatie, kopen uw pand en nemen daarna de tijd om met ons team alles in orde te maken en een toekomstbestendige nieuwe situatie te creëren.

Koop Mijn Pand in Utrecht koopt ..

in Utrecht stad, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven:

* Eengezinswoningen
* Boven- en benedenwoningen
* Appartementen
* Studentenhuizen
* Verhuurde woningen
* Leegstaande panden
* Huizen die gesplitst kunnen worden
* Monumentale panden
* Kantoorpanden
* Bedrijfspanden
* Schoolgebouwen
* Winkelpanden
* Panden met achterstallig onderhoud
* Panden met aanschrijving gemeente
* Panden zonder VVE
* Panden zonder (verhuur)vergunning
* Panden met asbest
* Panden met vervuiling of verontreiniging

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst. Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiële instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen.

Zorgeloos en snel uw pand verkopen

Wanneer u een pand aan ons verkoopt is de overeenkomst in de meeste gevallen zonder voorbehoud van financiering. De overdracht kan vaak snel gerealiseerd worden. U heeft gelijk zekerheid. Wij nemen uw risico's over. U wordt gevrijwaard voor aansprakelijkheid voor eventuele gebreken achteraf.

Passie voor Utrecht en omgeving

Koop Mijn Pand in Utrecht heeft passie voor vastgoed in Utrecht en omgeving. In de afgelopen 15 jaar hebben we vele panden panden gerenoveerd, gerestaureerd en getransformeerd. Wij zijn bij elk pand steeds weer trots om iets moois aan huurders, nieuwe eigenaren en .. aan de stad terug te mogen geven.
Utrechtshuys / Stadsheeren BV

Maliestraat 7
3581 SH Utrecht
(030) 737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nl

Contactpersonen

Yuri Besouw
Marieke Schut
Patrick Zuidema

Bod op uw pand

TIP ONS: € 1000 TIPGELD
SITEMAP

MyLoftBox | Slim inbouw micro appartement | Geschikt voor transformatie naar woonruimte | Ontwikkeld door Yur Besouw van Stadsheeren BV


Koopmijnpandinutrecht.nl | Facebook     Yuri Besouw | Vastgoedspecialist | Vastgoedinkoop | Utrecht e.o. | Linkedin     FINANCIERING-REGELEN | Het grootste advieskantoor in vastgoedhypotheken