Winkelpand of bedrijfspand verkopen?

Winkelpand of bedrijfspand Utrecht verkopen. Yuri Besouw, Koop Mijn Pand.
Wij kopen winkelpanden, bedrijfspanden, kantoorpanden, praktijkpanden en schoolgebouwen in Utrecht. Soms is verkoop van commercieel vastgoed tijdrovend. Bij (potentiële) leegstand is er vaak noodzaak om te investeren om een pand weer aantrekkelijk te maken. In deze gevallen is verkoop aan een vastgoedbedrijf vaak een goede optie.

Verhuurd of leeg verkopen.

Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiƫle instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen. Wanneer u uw winkelpand of bedrijfspand aan ons verkoopt is de overeenkomst zonder voorbehoud van financiering. U heeft gelijk zekerheid en wordt gevrijwaard van claims achteraf. De overdracht kan snel gerealiseerd worden.

Professioneel, snel en transparant

U wordt door ons gevrijwaard voor aansprakelijkheid bij onvoorziene omstandigheden achteraf (asbest, bouwkundige gebreken, ontbrekende vergunningen, vraagstukken met huurders, etc.). We handelen professioneel, snel en transparant. De notaris draagt zorg voor de levering waarbij alles goed wordt beschreven in de notariƫle stukken.
Direct contact »

Hoe werkt het?


U kunt uw pand zorgeloos verkopen en heeft direct zekerheid.

Pand aanmelden »