Over KOOP MIJN PAND in UTRECHT.

Over KOOP MIJN PAND in UTRECHT.

We kopen huizen van particulieren, bedrijven, stichtingen en beleggers. Verkopers kunnen spoedig, zorgeloos en voor een rëel bedrag hun pand aan ons verkopen zonder dat ze daarvoor een makelaar in hoeven te schakelen.

Naast studentenhuizen of beleggingspanden die in goede staat zijn kopen we ook monumentale panden, woningen met achterstallig onderhoud, renovatieobjecten en leegstaande panden die we een nieuwe bestemming kunnen geven.

Met een eigen architect zorgen wij bij al onze panden als dat nodig is voor eigen rekening voor een goed plan, de juiste vergunningen en een verbouwing. De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen.

Trots op ons werk.

Zoals u hieronder bij 'ons werk' kunt zien proberen we van elk pand een verrijking van de straat of buurt te maken en daarmee steeds iets moois aan de stad terug te geven.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst. Wij opereren onafhankelijk van banken of andere financiƫle instellingen. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen. Wanneer u een pand aan ons verkoopt is de overeenkomst in de meeste gevallen zonder voorbehoud van financiering. U heeft dus gelijk zekerheid. De overdracht kan vaak snel gerealiseerd worden.

Direct contact »

Koop Mijn Pand in Utrecht
Yuri Besouw, Marieke Schut
Maliestraat 7
3581 SH Utrecht

☎ 030-737 01 82
info@koopmijnpandinutrecht.nlOns werk.

Koop Mijn Pand in Utrecht heeft vele panden in Utrecht gekocht en prachtig opgeknapt. Hieronder een impressie.